Salat af frisk laks med ekstra jomfruolivenolie
,
Skær først kartoflen, kog, afdryp og afkøl. Det er bedst at skære dem i meget små stykker, så de næsten moses. Blancher derefter laksen i lidt vand. Husk at fjerne skind og ben, når den er drænet. Så er det tid til at flå den og lægge den til side. Dræn agurkerne, tør dem med papir, og hak dem derefter i meget små stykker.
Nu er det tid til at blande kartoflerne, laksen og agurkerne, og vend det hele med ekstra jomfruolivenolie, salt og eddike. Vi anbefaler, at det trækker koldt i mindst 15 minutter. Tilsæt derefter mayonnaise, og bland det godt. Ved servering anbefaler vi at servere det på ristet brød med nogle aromatiske krydderurter.
INGREDIENSER (2 personer)
- 100 g frisk laks
- 1 mellemstor kartoffel
- 3 spiseskefulde mayonnaise
- Eddike
- Ekstra jomfruolivenolie Oleoestepa Selection
- vand
- 4-5 asier