Suspiros de moro - Traditionel spansk dessert

Suspiros de moro - Traditionel spansk dessert

, Ans Khawaja

Skil æggehviderne fra æggeblommerne, og pisk æggehviderne. Pisk æggeblommerne, og tilsæt citronskal, sukker og ekstra jomfruolivenolie, og bland det godt.

Tilsæt derefter de piskede æggehvider, tilsæt melet, og fortsæt med at røre, indtil du har en glat dej. Smør en form med mel og ekstra jomfruolivenolie, hæld dejen i, og sæt formen i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter.

Når den er kølet af, tager du den ud af formen og skærer den i strimler, kommer chokoladen i en gryde i vandbad, og når den er smeltet, bruger du den til at dække svampestrimlerne med, hælder derefter fløden i en sprøjtepose og laver krøller på chokoladen, og skærer til sidst svampestrimlerne. Til sidst skæres svampestrimlerne i firkanter og serveres.

 

INGREDIENSER (4 personer)

  •     6 æg
  •     150 g sukker
  •     Citronskal
  •     150 g mel
  •     Pisket fløde
  •     Chokoladefondant
  •     1 glas ekstra jomfruolivenolie fra Oleoestepa

Anbefalet ekstra jomfru: Den sødme og blødhed, der kendetegner Oleoestepas ekstra jomfru Arbequino API, giver denne dessert det særlige strejf af smag, som den har brug for.